Contact


Alfred Lock, financieel specialist sinds 1986

Sinds 1986  financieel specialist in hart en nieren

Lock Financieel Advies is opgericht in 1986 door Alfred Lock, financieel specialist en ondernemer in hart en nieren. Alfred: "Ik heb altijd iets met cijfers gehad. Vind het heerlijk om debet en credit gelijk te krijgen, door cijfers naar een bedrijf te kijken. En helemaal als een ondernemer met goede, tijdige jaarstukken en aangiften geen cent teveel aan belasting betaalt. Ik geniet daarvan!"


 

Platte organisatie, lage overhead

Door onze platte organisatie zijn onze overheadkosten minimaal;  in combinatie met een snelle, efficiënte benadering van ons werk bieden wij een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding. Vrijwel al onze klanten, ZZP'ers, MKB'ers én  particulieren, zijn vaak al heel lang cliënt bij ons.

Onderste uit de kan

Voor onze clienten niet meer dan 'normaal', maar vaak horen wij anders....                 Wij zijn pas tevreden als wij, ongeacht de opdracht, voor u het onderste uit de kan hebben kunnen halen. Daarnaast genieten wij door onze vakkundige werkwijze het volste vertrouwen van de fiscus. Uiteindelijk is dat in het voordeel van onze cliënten!


Heeft u een vraag? 

Of wilt u meer informatie over ons en onze werkwijze?  Misschien zelfs wel kennismaken?  Gebruik dan onder-staand contactformulier of bel even. Bedankt  voor uw interesse!

CONTACTFORMULIER

MUIS online boekhouden: warm aanbevolen!

MUIS Software levert administratieve software specifiek voor accountants en mkb-ondernemers, groothandels, handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverleners en zzp'ers.


Muis is al 30 jaar zijn wij actief op de Nederlandse markt. MUIS bedient meer dan 15.000 klanten; in totaal wordt MUIS software ingezet voor vele tienduizenden administraties.


MUIS software  wordt in eigen huis, in Nederland, ontwikkeld. De kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan bij MUIS Software hoog in 't vaandel. Daarom laten zij hun software continu door externe auditors certificeren.


MUIS: "Dankzij onze goede samenwerking met gerenommeerde gespecialiseerde partners in specifieke branches, kunt u met onze software altijd de ideale oplossing voor uw onderneming samenstellen. Onze solide en slagvaardige organisatie kenmerkt zich door korte interne lijnen, waardoor onze klanten direct persoonlijk contact hebben met de juiste medewerker in de organisatie."


De visie van MUIS is identiek aan die van ons, Lock Financieel Advies: "ondernemers moeten vooral ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken'. Onze unieke software maakt dit mogelijk."

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens

Lock Financieel Advies

J.L.M.A. (Alfred) Lock

Willem Alexanderhof 1

3331 AS  Zwijndrecht


Tel.      078-3030440


Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking