Administratie

Uw administratie piekfijn geregeld. In elke gewenste vorm.


Wij verzorgen de administratie voor MKB-ondernemers van klein tot middelgroot. In goed overleg bepalen we in welke vorm en omvang.


Grootboekadministratie


Voor het voeren van uw grootboekadministratie bieden wij globaal 3 opties

  1. U, ondernemer, voert zélf uw eigen (beproefde- of in overleg opgestelde) administratie, factureert zelf, boekt kosten en inkoopfacturen in en bereidt de periodieke BTW-aangifte gedetailleerd voor. Wij zorgen voor de controle, de aangiften, periodieke rapportages en de jaarrekening. In die fase brengen wij vooral onze kennis van wet- en regelgeving in, voor een optimaal resultaat, ook richting fiscus.
  2. U, ondernemer, besteedt vrijwel geen tijd aan administratie, vooral omdat commercie, acquisitie en netwerken voor u de hoogste toegevoegde waarde opleveren. In dat geval ontzorgen wij u totaal, van facturatie tot en met inboeken van kosten, de aangiften, boekhouding, rapportages en de jaarrekening. Met een scherp oog voor uw belangen richting fiscus!
  3. Elke andere werkwijze, die tussen bovenstaande 2 'uitersten' ligt is een optie, zolang wij er beide goed mee kunnen werken.


Er is geen 'de beste' methode. De methode die u het beste past is waarschijnlijk 'de beste'. Samen komen wij daar altijd uit. Dit kan tegenwoordig ook via online boekhouden. Kijk hier voor meer informatie en om u desgewenst aan te melden:Loonadministratie


De loonadministratie inclusief loonheffing, afdrachtsubsidies, pensioenopgaven etc. verzorgen wij in zijn geheel. Ook over de grenzen van ons land! Meldingen naar pensioenfondsen, verzekeraars etc. verzor-gen wij ook indien gewenst.Kom eens langs om de opties te bespreken. Bel voor een afspraak 078-3030440. Wie weet kunnen wij ook voor ú veel betekenen.